• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Петра Писарчука хочуть бачити львівським мером

    Опубликовано: 2005-10-24 09:59:00
    Народного депутата України, члена фракції Партії регіонів «Регіони України» Петра Писарчука хотіла би бачити майбутнім мером Львова група представників місцевої інтелігенції та ряд тутешніх громадських організацій. В своєму публічному зверненню на його ім’я вони, зокрема, наголошують: «Беручи до уваги Ваш досвід роботи у вищому законодавчому органу держави, зримі результати в розбудові Львова, ми глибоко переконані в тому, що Ви спроможні очолити міську адміністрацію та забезпечити інтенсивний розвиток Львова у близькій та далекій перспективі».

    З проханням погодитися балотуватися на посаду міського голови Львова 26 березня 2006р. П. Писарчука просять такі відомі у Львові особистості як академік, лауреат Шевченківської премії, Герой України Б. Возницький, колишній багаторічний політв’язень Ю. Шухевич, лауреат Національної премії імені Т. Шевченка Ф. Стригун, письменники М. Петренко, Л. Різник та інші.

    Сам П. Писарчук, коментуючи свої перспективи щодо посади міського голови Львова, поки що не дає офіційного підтвердження згоди на балотування. Однак, він і не заперечує, що такий варіант для нього цілком можливий.
     
    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.