• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Cтворення Виборчого блоку Лазаренка

    Опубликовано: 2005-10-24 14:29:00
    Звітно-виборна конференція Чернівецької обласної організації ВО «Громада» 22 жовтня підтримала проект партійної програми та пропозицію про створення на вибори-2006 Виборчого блоку Павла Лазаренка. Про це повідомив 24 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У роботі звітно-виборної конференції Чернівецької обласної організації ВО «Громада» взяло участь понад 10 делегатів та начальник ідеологічного відділу центрального апарату партії Дмитро Нагорний. Конференція заслухала звіт про роботу бюро ЧОО ВО «Громада» за два останні роки, обговорила проект партійної програми та пропозицію щодо створення виборчого блоку Павла Лазаренка, обрала делегатів на партійний з’їзд.
     
    «Громадівці« Буковини підтримали стратегічний та тактичний напрям діяльності президії ВО «Громада», зусилля партійного керівництва, спрямовані на примноження партійного потенціалу, вирішення проблем, пов’язаних із багаторічним переслідуванням партійного лідера Павла Лазаренка та повернення його на батьківщину.
     
    Основний акцент у подальшій роботі вирішено зробити на участь у парламентських та місцевих виборах, підтримано пропозицію щодо створення виборчого блоку Павла Лазаренка. «Громадівці« активізують роботу щодо завершення структуризації низових партійних ланок, мають намір розширити зв’язки з виконавчою владою, органами місцевого самоврядування, близькими за програмними цілями політичними силами та громадськими організаціями, використовувати всі можливості для ведення агітаційної роботи.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.