• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрився Громадський центр ВГО "Наша Україна" у Криму

    Опубликовано: 2005-10-24 16:50:00
    У Сімферополі відкрився Громадський центр Всеукраїнської громадської організації "Наша Україна" в Автономній республіці Крим.
     
    У церемонії відкриття взяли участь виконавчий директор ВГО "Наша Україна" Максим Сидоренко, член виконкому організації Ярослав Чорнозуб, представники громадських організацій і політичних партій та кримські вчені.
     
    Максим Сидоренко підкреслив, що ВГО "Наша Україна" має на меті посприяти зміцненню громадянського суспільства, його можливостей впливати на владу й ефективно з нею взаємодіяти. Для цього "Наша Україна" планує реалізувати програми "Відкрита влада", "Кадровий резерв" і "Громадський центр". За словами виконавчого директора, Громадський центр організації в АРК стане третім у країні і першим на Півдні. Максим Сидоренко представив керівника центру – Андрія Іванця.
     
    Як повідомив Андрій Іванець, Громадський центр ставить перед собою наступні завдання: сприяти реалізації місії Президента України – зробити життя громадян гідним, безпечним і комфортним, захищати конституційні права громадян, формувати прозорі взаємини між владою і суспільством, створювати умови для виникнення потужних інститутів громадянського суспільства.
     
    "Президентові Ющенку дістався старий апарат влади, тому громадськість у ряді випадків повинна тиснути на владу для реалізації позитивних ініціатив глави держави і своїх інтересів. Виконання ж найголовніших завдань, які стоять перед Кримом і Україною в цілому, можливе через партнерську взаємодію і консолідацію зусиль громадян країни й органів влади", - підкреслив керівник Громадського центру.
     
    Він повідомив, що центр для реалізації своїх цілей буде проводити особистий прийом громадян, круглі столи, семінари, тренінги, просвітницькі акції, спільні акції з партіями, що підтримують програму Президента України. "Ми очікуємо від громадськості Криму співробітництва і конструктивних пропозицій", - відзначив Андрій Іванець. У найближчих планах центру – проведення оцінки діяльності депутатів різних рівнів у Криму.
     
    Андрій Іванець представив куратора кримського Громадського центру з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування Миколу Криворучка і куратора центру з питань соціально-економічного розвитку Тетяну Шандру, яка багато років пропрацювала в органах виконавчої влади Криму. "Микола Карпович має досвід депутатської діяльності, управління підприємствами і був довіреною особою Віктора Ющенка на виборах, а Тетяна Степанівна відмінно знає економіку автономії. Думаю, що їхня робота в нашому центрі буде дійсно корисна кримчанам", - заявив Андрій Іванець.
     
    Прес-служба ВГО "Наша Україна"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.