• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" заявляє про замовний характер звинувачень на адресу партії

    Опубликовано: 2005-10-24 17:23:00
    Київська міська організація "Народного Союзу Наша Україна" поширила заяву "щодо брехливих звинувачень на адресу партії з боку її окремих колишніх членів", які прозвучали сьогодні під час прес-конференції останніх у Києві.
     
    Наводимо текст заяви.
     
    "Київський осередок політичної партії „Народний Союз Наша Україна” заявляє про замовний характер заяв окремих колишніх членів партії, які намагаються очорнити "Нашу Україну" в очах суспільства.
     
    Наприклад, гучними, але безпідставними заявами, спрямованими на дискредитацію „Нашої України”, супроводжувався вихід з партії нашого колишнього однопартійця Володимира Бондаренка. 24 жовтня спробу гучно грюкнути дверима партії зробили ще кілька діячів районного масштабу. Викликає подив, що практично всі ці діячі одразу ж знаходять собі політичний притулок в інших політичних силах.
     
    Ми переконані: подібна дезінформація суспільства не сприяє розвитку в Україні демократичного суспільства та цивілізованих правил політичної конкуренції. Не заперечуючи право кожного на самореалізацію у політиці, ми закликаємо утримуватися від спроб використати „Нашу Україну” виключно як трамплін для власної політичної кар’єри. „Наша Україна” – це не місце для кон’юнктурників. Ми не пропонуємо нікому гарантованих місць в партійних списках на виборах 2006 року, і тим більше - не торгуємо ними. А дехто з тих, хто вийшов з партії, на це дуже розраховував.
     
    Фальшивими звинуваченнями щодо непрозорого формування виборчих списків в „Нашій Україні” їх автори можуть здобути собі привілеї у наших політичних конкурентів, але водночас - закривають собі шлях в політичне майбутнє. Вихід з нашої партії подібних „персонажів”, безумовно, сприятиме її очищенню та зміцненню. Шкода лише, що їхніми діями дискредитується політичний процес в Україні загалом та партійне будівництво як фактор становлення демократичного суспільства.
     
    Ми закликаємо до вступу до „Нашої України” тільки тих, хто поділяє наші програмні засади, хто сповідує принципи демократизму, колегіальності та прозорості в партійній роботі, хто йде у політику заради України, а не для особистої вигоди.
     
    Ми також закликаємо наших політичних конкурентів припинити активний „чорний піар” щодо „Нашої України” – до того ж, чужими руками. А звертати більше уваги на роботу власних партій. Українська політика від цього лише виграє".
     
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.