• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лідеру Волинської «Пори» намагалися зламати двері у квартирі

    Опубликовано: 2005-10-26 08:47:00
    Про факт спроби злому вхідних дверей помешкання заявив під час прес-конференції 25 жовтня голова ВОО партії «Пора», депутат Луцької міської ради Антон Сосновський.
     
    Зі слів Антона Сосновського, на той час у його помешканні перебували родичі – троє жінок, а його самого було. Спробу виламати двері невідомі вчинили після того, як отримали ствердну відповідь на своє запитання російською мовою: «Чи тут мешкає Антон Сосновський?» Жінкам погрожували, якщо не відчинять двері. Після цього під вікнами бачили невідомих, які приглядалися до 2 поверху, на якому знаходиться квартира.
     
    Депутат міськради виключає факт непорозуміння або дрібного хуліганства. Лідер «Пори» пов’язує такі дії не з політичною, а саме з депутатською діяльністю. Зокрема з тим, що він послідовно відстоює заборони на будівництво та облаштування автостоянок комерційних структур у районі Старого міста, депутатом від якого він є.
     
    Антона Сосновського також здивувала реакція на його заяву до міськвідділу міліції, де, на його думку, не поставилися до неї серйозно і належно не відреагували.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.