• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Мойсик: УНП піде на вибори 2006 року самостійно. Мова йде про створення Блоку Юрія Костенка

    Опубликовано: 2005-10-26 09:04:00
    «Українська народна партія має понад 100 тисяч не паперових членів партії, вона є достатньо структурованою і самодостатньою», – заявив 25 жовтня в Івано-Франківську під час прес-конференції народний депутат України, уповноважений фракції УНП у Верховній Раді України, голова Центрального виборчого штабу партії Юрія Костенка Володимир Мойсик.
     
    «Ми ніколи не йшли всупереч позиції Президента України, зокрема там, де він захищає інтереси України, – стверджував Володимир Мойсик. – Проте УНП піде на вибори 2006 року самостійно. Мова йтиме про створення блоку Юрія Костенка».
     
    Нардеп Володимир Мойсик зазначив: «УНП не ставить вимогу, аби проекція блоку Юрія Костенка відбулася на місцях». Він нагадав, що на рівні Івано-Франківської області УНП підписала угоду про спільні виборчі дії з обласними організаціями НСНУ, НРУ і КУНу.
     
    Голова Центрального виборчого штабу партії Юрія Костенка повідомив також, що днями УНП підписала угоду про співпрацю на виборах з Українською Асоціацією фермерів України. А недавно відбувся міні-форум за участі УНП-КУН і Всеукраїнського Братства ОУН-УПА, на якому також йшлося про спільні виборчі зусилля.
     
    На запитання журналістів щодо задекларованого у програмі УНП «створення правиці», Володимир Мойсик відповів: «Якщо це не вдасться, то УНП працюватиме над об’єднанням із демократичними силами після виборів».
     
    Володимир Мойсик повідомив і про те, що у всіх без винятку регіонах України вже створено виборчі штаби УНП. Як депутат-мажоритарник по Коломийському виборчому округу №87 на минулих виборах до Верховної Ради України він зізнався, що «категорично проти скасування мажоритарних округів, на які він, як нардеп, завжди охоче приїжджає і дивиться людям прямо у вічі».
     
    ЗІК
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.