• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З"їзд РПУ

    Опубликовано: 2005-10-26 09:35:00
    Останнім часом кожен з'їзд Народної партії стає для цієї політичної сили свого роду поворотним. Партійці все не вгамуються: то лідера змінять, то назву, а тепер ось – стратегію. НП відтепер не "лояльна й компромісна", але "жорстка й рішуча".

    Ці метаморфози покликані перетворити НП на самостійну політичну одиницю. На першому етапі восьмого позачергового з'їзду народників, що пройшов вихідними в столиці, було також заявлено про створення іменного виборчого блоку Володимира Литвина. Подія давно й широко анонсувалася, в тому числі – за допомогою тієї ж зовнішньої реклами, що заполонила столицю задовго до старту виборчої кампанії з написами "МИ". Саме ці дві букви, обведені бірюзовим кружальцем, – символіка Народного блоку Володимира Литвина. (Оксюморон у назві – ну не може блок бути одночасно й "народним" і Литвина! – як і раніше ані самого спікера, ані його співпартійців, як видно, не бентежить. Можливо, в підсвідомості засіло радянське "все навкруг народне, все навкруг моє!"...) Крім самої НП, його учасниками стали Всеукраїнське об'єднання лівих "Справедливість" Івана Чижа та Українська селянська демократична партія Валерія Ващевського. Їм щедро виділили по 10%-й квоті в майбутньому списку.

    На подив багатьох, серед тих, хто приєднався, не виявилося Юрія Бойка з його Республіканською партією. У інтерв'ю газеті "День" лідер Республіканської партії України Юрій Бойка відзначив, що РПУ продовжує переговорний процес з політичними силами. Остаточне рішення про те, піде РПУ на вибори самостійно чи у блоці з іншими силами, буде прийнято на з'їзді партії у листопаді.

    Прес-служба РПУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.