• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мартиненко обізвав Зінченка

    Опубликовано: 2005-10-26 11:39:00
    Лідер парламентської фракції "Наша Україна” Микола Мартиненко заявляє, що екс-держсекретар Олександр Зінченко "гарячково й безуспішно" шукає на нього "компромат”.
     
    Про це йдеться в заяві Мартиненка, розповсюдженій його прес-службою ц середу.
     
    Коментуючи заяву російського бізнесмена Олександра Лєбєдєва про те, що він не міг зустрітися з президентом Віктором Ющенком через Третьякова, лідер фракції "Наша Україна" заявляє, що йому невідомо, "на якій підставі останній має нахабність це стверджувати".
     
    "Заяви пана Лебедєва – це просто дурня, яка не має жодного фактичного підґрунтя”, - сказав він.
     
    Мартиненко також зазначає, що з запитом до Лєбєдєва звернувся український адвокат Скуридін, який є представником екс-держсекретаря Олександра Зінченка у судовій справі за позовом Мартиненка.
     
    "Зінченко мов той півень з приказки – прокукурікав, а далі хай хоч не світає. Його більше цікавить дешевий піар, ніж правосуддя та встановлення істини", - сказав Мартиненко, зазначивши, що в нього нема жодних доказів корупційних дій з боку Мартиненка.
     
    Він не виключив, що "для порятунку власного обличчя" Зінченко приведе на суд "пару лже-свідків в комплекті з інтернет-роздруківками".
     
    Мартиненко також порадив Зінченку, "не ганьбити Україну і не шукати псевдокомпромат на політичних конкурентів у закордонних олігархів на зразок Лєбєдєва або міжнародних аферистів на кшталт Березовського".
     
    "Зінченку, Тимошенко і їм подібним пора нарешті відчути себе в першу чергу українцями, а вже потім - політиками, які рвуться до влади”, - зазначив депутат.

    Українська правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.