• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-клуб

    Опубликовано: 2005-10-26 11:57:00
    «Сьогодні свобода слова на Волині коштує надзвичайно дорого» – таку думку висловив голова Волинської обласної організації Партії регіонів Анатолій Горбатюк, виступивши на засіданні незалежного громадського прес-клубу «Волинський вибір-2006», на якому обговорювалася тема «Де аналітика про місцеву політику або… Скільки коштує журналіст?»


    Всі учасники обговорення погодились із тим, що питання місцевої політичної аналітики на сьогодні є складним. На жаль, до сьогодні жоден місцевий засіб масової інформації не порушив питання політичних репресій, якого в загальній дискусії торкнувся Анатолій Горбатюк: «Чому люди бояться говорити відкрито про політичні переслідування та кадрові зачистки?». В місцевій пресі повинна бути незаангажована політична аналітика, а журналістика повинна офіційно стати четвертою гілкою влади, бо в кінцевому результаті вона формує громадську думку.

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.