• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Волинська «Пора» ініціюватиме публічні громадські дебати з керівниками правоохоронних органів

    Опубликовано: 2005-10-26 12:23:00
    Волинська облорганізація політичної партії «Пора» ініціюватиме публічні громадські дебати з керівниками правоохоронних органів, насамперед Луцького міськвідділу міліції. Про це заявив під час прес-конференції 25 жовтня голова виконкому ВОО партії «Пора» Ігор Алексєєв.
     
    Приводом для такої ініціативи став інцидент зі спробою зламу невідомими особами 24 жовтня дверей квартири голови політвиконкому ВОО «Пора», депутата Луцької міської ради Антона Сосновського.
     
    Після того, як Антон Сосновський звернувся в Луцький міськвідділ міліції, навівши, на думку однопартійців, достатньо доказів, які свідчили про умисні дії проти нього конкретних осіб, на його заяву в міліції належним чином не відреагували.
     
    Зі слів Ігоря Алексєєва, міліція фактично відмахнулася від звернення депутата міської ради про захист, повівши себе за принципом «Складу злочину немає. Коли буде – тоді й звернетеся».
     
    Таке ставлення луцької міліції до звернень громадян, на думку Ігоря Алексєєва, свідчить, що система роботи міліції не змінилася.
     
    Аби привернути увагу громадськості до проблеми та змусити правоохоронні органи змінити методи роботи, ВОО партії «Пора» ініціюватиме публічні громадські дебати з керівниками правоохоронних органів.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.