• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович візьме до себе в партію Боделана, якого шукає Інтерпол

    Опубликовано: 2005-10-26 12:38:00
    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович прогнозує включення кандидатури колишнього мера Одеси, який знаходиться в міжнародному розшуку, Руслана Боделана у виборчий список своєї партії на парламентських виборах.
     
    Про це Янукович заявив на прес-конференції в Одесі у вівторок
     
    "Руслан Боделан має всі шанси потрапити у виборчий список нашої партії. Конкретні кандидатури в партійний список будуть визначатися спочатку на регіональній конференції, а потім на з'їзді партії. Тоді ж стане відоме прізвище претендента від нашої партії на посаду мера Одеси в березні 2006 року", – сказав Янукович.
     
    За його словами, ситуація, що склалася навколо Боделана, зокрема, порушення проти нього кримінальної справи, є політичним замовленням.
     
    Янукович також заявив, що зараз Партія регіонів вживає необхідних заходів по захисту Боделана, який раніше очолював одеську міську організацію партії.
     
    Як відомо, у серпні прокуратура Одеської області закінчила розслідування і передала в суд кримінальну справу за обвинуваченням Боделана в зловживанні службовим становищем.
     
    Пізніше Боделана було оголошено Інтерполом у міжнародний розшук.
     
    Українська Правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.