• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія регіонів бере активну участь в роботі клубу "Надвечір"я"

    Опубликовано: 2005-10-26 14:29:00
    Вже кілька років у Лубенському районі на Полтавщині працює клуб «Надвечір’я». Активну участь у його роботі беруть члени районної організації Партії регіонів, яку очолює голова районної ради Віктор Алексеєнко.


    Ось і під час останнього виїзного засідання клубу у селі Ждани місцеві регіонами вшанували учасників народного хору «Явір», який відзначає своє 40-річчя. Виступаючи перед учасниками засідання, Віктор Алексеєнко коротко розповів про громадсько-політичне життя в районі, плани регіоналів на наступних виборах, привітав увесь колектив ансамблю з ювілеєм і вручив хористам скромні подарунки. Він також запевнив, що районна парторганізація докладе всіх зусиль, щоб нарешті було завершено ремонт Жаданівського будинку культури, а його самодіяльні митці отримали нові костюми й апаратуру.


    Варто зазначити, що це далеко не перша акція районної організації Партії регіонів. Нещодавно під її егідою пройшли змагання районної спартакіади і партійці вручили головний приз переможцям у перетягуванні каната. А під час Дня районної газети, який відбувся нещодавно, лубенські регіонали за рахунок організації оформили передплату «районки» 20 ветеранам.

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.