• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Шурма: Стиглі апельсини перетворилися на цедру

    Опубликовано: 2005-10-26 14:40:00
    Львівський губернатор Петро Олійник нещодавно поскаржився на кадровий голод, з яким зітнулася нова влада регіону. Коментуючи цей факт, лідер львівських об’єднаних соціал-демократів Ігор Шурма заявив журналістам: "Кадрової проблеми на Львівщині не повинно бути взагалі. На останніх виборах за Ющенка там проголосувало 94% людей, так що знайти серед них досить достатньо професійних фахівців можна. А розмови про недостатність професійних кадрів свідчать про неповагу до галичан".

    "Коментарі Олійника дають вичерпну оцінку самому губернатору Львівщини. Нагадаю, що він був завзятим комуністом, а потім перекочував до Руху. Тому Петро Олійник демонструє характерні ознаки цих політичних сил — все валити на стару владу. А як голова обласного відділення Народного Союзу "Наша Україна" він демонструє ще одну рису, характерну вже цій партії — він ніколи не буде брати на себе будь-яку відповідальність", — сказав він.


    "Що стосується призначень в міліції або в податковій службі — їх керівники є креатурами безпосередньо самого Олійника, як і інші чиновники, призначення яких також узгоджувалося с Олійником. І він несе повну відповідальність за роботу всіх служб в області", — впевнений Шурма.


    "Краще б Петро Олійник розповів журналістам, скільки робочих місць створено в Львівській області, скільки людей не поїхали працювати за кордон, скільки інвестиційних коштів залучено. Я вже не говорю про наболіле питання — виплату коштів по 57 статті закону про освіту. Це питання стало справжнім лихом для вчителів. Все говорить про те, що обіцянки, які роздавалися на Майдані, не виконані. І хотілося б почути, яким саме чином Петро Олійник забезпечуватиме перемогу НСНУ на Львівщині без застосування адмінресурсу?", — поцікавився нардеп.


    "З "оранжистами" сталася очікувана трансформація. Стиглі та привабливі апельсини перетворилися на суху цедру , яка вже нікому не потрібна", — підкреслив Ігор Шурма.

    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.