• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олег Гаваші: Литвин робив усе, щоб Ратушняк не став головою Закарпатської ОДА

    Опубликовано: 2005-10-26 16:46:00
    «Сергій Ратушняк оббивав київські пороги, щоб тільки здобути крісло губернатора Закарпаття, однак у мене є достовірна інформація, що Литвин робив все для того, щоб цього не відбулося». Такою інформацією 26 жовтня поділився з журналістами під час своєї першої прес-конференції у якості голови Закарпатської ОДА Олег Гаваші.
     
    За його словами, до таких дій Литвина спонукала поведінка Ратушняка: «Людина, яка є нардепом і володіє достатнім словниковим запасом, щоб вирішувати проблеми, натомість втрачає над собою контроль і розпускає руки – це ті дії, що спонукали Володимира Литвина не підтримувати кандидатуру Ратушняка на губернаторське крісло».
     
    Водночас Олег Гаваші прокоментував свої ж слова, які напередодні його призначення він сказав в інтерв’ю одній з обласних газет: «Я говорив, що не буду головою ОДА, бо ніяких кроків у цьому напрямку не робив. Тому питання, чому саме мене призначено – це питання до уряду».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.