• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко слідкуватиме за Єхануровим

    Опубликовано: 2005-10-27 08:56:00
    Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає на тому, що кошти, виручені за продаж комбінату "Криворіжсталь" на відкритому аукціоні 24 жовтня 2005 року, повинні використовуватися, передусім, для вирішення пріоритетних соціальних питань.
     
    Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини".
     
    Серед таких соціальних питань називаються збалансування Пенсійного фонду і повернення людям втрачених заощаджень.
     
    "Громадяни України повинні реально відчути позитиви від проведення першої в історії України прозорої і чесної приватизації", - зазначила Тимошенко на зустрічі з депутатами.
     
    Вона доручила депутатам від фракції БЮТ підготувати законопроект щодо витрат коштів, виручених за продаж "Криворіжсталі".
     
    Окрім того, БЮТ ініціює проведення незалежної експертної оцінки вартості стратегічних підприємств, які можуть бути приватизовані на відкритих аукціонах для того, щоб не допустити жодних "мирових угод", заниження цін за зговором, корумпованих корпоративних домовленостей між владою та власниками і т.д.
     
    Українська правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.