• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович: Ми наведемо порядок у країні

    Опубликовано: 2005-10-27 09:11:00
     
    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що його партія самодостатня політична сила і має серйозний кадровий потенціал.
     
    Так він відповів у Миколаєві на питання про те, з ким буде блокуватися партія на наступних парламентських виборах
     
    "Разом з тим протягом нинішнього року партія вела активні переговори з різними політичними силами, і я думаю, на основі цих переговорів буде створюватися коаліція в майбутньому парламенті", - сказав Янукович.
     
    "Що стосується передвиборчих блоків, то до їхнього створення необхідно підходити дуже виважено. Ми вже мали приклади, коли після виборів такі блоки просто розвалювалися. А хто ж у такому випадку буде нести відповідальність за виконання передвиборчих зобов'язань?", - відзначив він.
     
    Янукович також відзначив, що партія прийме остаточне рішення з питання блокування на своєму з'їзді, який заплановано на 26 листопада.
     
    На зустрічі з жителями Миколаєва Янукович також відзначив, що не виконуються умови, виписані у меморандумі про співробітництво.
     
    При цьому, як відзначає прес-служба, миколаївці скаржилися на "політичні репресії, що не припиняються". "Багато людей не змогли приїхати на цю зустріч, з обуренням говорили люди, тому що їм пообіцяли, що після повернення з цього заходу їх просто виженуть з роботи", - говориться в повідомленні.
     
    Янукович відзначив, що Партія регіонів "завжди принципово виступала проти будь-яких порушень прав людини, тим більше, проти політичних репресій".
     
    "Через п'ять місяців ми наведемо порядок у країні, щоб закон не працював в один бік. Для цього ми повинні зробити правильний вибір у березні. Знаєте, кажуть, що батьківщину не можна любити з холодним серцем, але приймати відповідальні рішення потрібно з холодною головою. Так ми повинні вчинити і на майбутніх парламентських виборах", сказав Янукович.
     
    Прес-служба В.Януковича
     
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.