• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завтра «Пора» захищатиме довколишнє середовище від... СДПУ(О)

    Опубликовано: 2005-10-27 10:04:00
    27 жовтня ЛОО СДПУ(О) «спільно» з ЛОО партії «Пора» проводитиме пікетування Львівської ОДА щодо вивезення гудронів з України, – повідомили Західну інформаційну корпорацію у Львівській обласній організації партії «Пора».
     
    У повідомленні «Пори», зокрема, йдеться: ««Пора» «приєднається» до акції есдеків у формі захисту суспільства від політично неадекватного піару.
     
    Партія, членів якої звинувачують у порушенні закону та навіть кримінальних злочинах (Медведчук, Суркіс, Хом’як, Козак...), яка була причетна до перешкодження волевиявленню громадян та фальсифікації виборів, просто не має морального права претендувати на форму суспільного протесту.
     
    Тому молода ПОРА прийняла рішення вдатись до паралельної акції, що має за мету привернути увагу громадян до абсурдності даного пікетування. Акція проходитиме у вигляді захисту суспільства від інфекції політичних спекуляцій. СДПУ(О) не має етичних підстав втручатися в життя міста, допоки не дасть відповіді на всі запитання про свою попередню відверто злочинну діяльність та завершення розгляду справ у правоохоронних органах».
     
    Форма проведення паралельної акції «Пори» виглядає наступним чином: активісти «Пори», споряджені в ОЗК та респіратори, спорудять захисний ланцюг довкола есдеків, повітря та «інфіковані» постійно освіжуватимуться засобами від неприємного запаху, а громадяни попереджуватимуться про небезпеку зараження через стенди (зображення есдеків з попередньої акції) та плакати.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.