• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Януковича образили руйнуваннями

    Опубликовано: 2005-10-27 10:45:00

    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович дає зрозуміти, що хотів би очолити уряд після виборів у Верховну Раду.
     
    "Будь-яка партія ставить перед собою задачу прийти до влади. Партія регіонів, як найрейтинговіша, теж має такі амбіції", - сказав Янукович в телеефірі Миколаєва на питання, чи буде Партія регіонів пропонувати його на посаду прем'єра.
     
    "Нам, тим, хто будував цю державу, образливо дивитися, як руйнується сьогодні її економіка. Сьогодні ми в опозиції і маємо мало можливостей впливати на процеси", - додав Янукович.
     
    За його словами, він представив на всенародне обговорення "свою стратегію економічного розвитку України".
     
    Янукович також сказав, що за "Криворіжсталь" була заплачена політична, а не економічна ціна.
     
    "Продавати такі стратегічні об'єкти за політичними цінами – дуже груба помилка", - додав він. "Це рух убік втрати незалежності і прямої загрози національній безпеці України".
     
    На питання, чи зможе держава контролювати виконання умов інвестором, Янукович навів приклад Чорноморського суднобудівного заводу.
     
    "Тут прихід інвестора не тільки не поліпшив, а навіть погіршив становище. І щоб сьогодні знайти вихід з нього, необхідно використовувати силу закону, що дозволяє розірвати контракт із нинішнім інвестором", - сказав Янукович.
     
    Однак, за його словами, "це буде в жодному разі не реприватизація, а дотримання закону".
     
    Янукович також виступив за синхронний разом з Росією вступ у Світову організацію торгівлі.
     
    "Товарообіг між нашими країнами більше 20 мільярдів доларів і разом нам буде легше відстоювати позиції, а також захищати внутрішній ринок від валу імпорту, що загрожує руйнуванням вітчизняного виробництва", - сказав Янукович.
     
    "І це не комплекс "молодшого брата", як намагається дехто представити нашу позицію, а правило бізнесу: стратегічним партнерам краще разом захищати свої інтереси", - сказав Янукович
    .
    Прес-служба В.Януковича
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.