• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СДПУ(О) готує під час виборів референдуму з двох питань: чи вступати Україні до НАТО, а також чи співпрацювати у рамках ЄЕП

    Опубликовано: 2005-10-27 11:43:00
    В Ужгороді народний депутат Нестор Шуфрич зібрав актив обласної організації СДПУ(О), а пізніше журналістів, аби повідомити про початок дій, спрямованих на проведення під час парламентських виборів загальнодержавного референдуму з двох питань: чи вступати Україні до НАТО, а також чи співпрацювати у рамках ЄЕП. Про це Західній інформаційній корпорації 27 жовтня повідомили в Незалежному громадському прес-центрі «Закарпатський вибір-2006»
     
    Перша ініціативна група зі збору підписів – 200 громадян — повинна зібратися 5 лютого в Ужгородському обласному ляльковому театрі «Бавка». Відтак ініціативні групи по регіонах повинні подати протоколи про своє створення органам місцевої влади, які передали б їх ЦВК. Далі – три місяці на збір підписів і якщо зберуть 3 мільйони по всій Україні, то Президент, за словами Нестора Шуфрича, зобов’язаний винести питання на референдум.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.