• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нашоукраїнці" в Миргородській міськраді відмовилися від імунітету

    Опубликовано: 2005-10-27 12:17:00
    Депутатська група "Наша Україна" у Миргородській міській раді (Полтавська область) направила міському голові Миргорода та опублікувала в місцевій пресі заяву про свою відмову від недоторканності.
     
    У заяві йдеться:
    "Ми, депутати міської ради, члени депутатської групи "Наша Україна" А.Вороновський, В.Біленко, І.Козоріз, О.М’якота, О.Ружиленко у своїй діяльності завжди керувалися інтересами громади. Свої депутатські посвідчення ніколи не вважали засобом для вирішення якихось особистих питань, як-то працевлаштування своїх родичів чи близьких, отримання посад у виконавчих органах влади, квартир, заволодіння за мізерні кошти об’єктами комунальної власності тощо. Ми не будемо так діяти і після отримання депутатської недоторканності і висловлюємося проти надання її депутатам усіх рівнів. Депутат ради повинен служити громаді, а не переховуватися під затишним дахом від відповідальності.
     
    Тому ми за власною ініціативою знімаємо із себе депутатську недоторканність, заявляємо про це громаді міста.
     
    Закликаємо Конституційний Суд України при розгляді подання Президента про відповідність цієї норми Конституції виходити із суворої необхідності забезпечення рівності усіх громадян перед Законом, незважаючи на чини, ранги та наявність депутатського мандату".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.