• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оробець: Створення спільного блоку з "Народним Союзом Наша Україна" та НРУ

    Опубликовано: 2005-10-27 12:30:00

    Переговори з Народним Рухом України щодо створення спільного блоку ведуться давно. Позитивом є те, що Народний Рух не зважив на інформаційні провокації, які останнім часом організовувались проти "Народного Союзу Наша Україна". Так член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Юрій Оробець прокоментував учорашню заяву центрального проводу НРУ та зокрема їх заклик до партiй i громадських організацій, колишнiх рухiвцiв пiдтримати широкий виборчий блок Вiктора Ющенка.
     
    "Рух продовжив ідею про те, що ми повинні діяти в тій конфігурації, в якій йшли на попередні вибори. Наслідком цієї заяви буде створення нормального блоку з "Народним Союзом Наша Україна", - зазначив Оробець.
     
    "Параметри цього блоку будуть зрозумілі після нашого та їх з’їзду. Також є ще ряд партій, які мають приєднатися до цього. Це початок позитивного процесу, це означає, що минув чорний період кризи, який відбувався навколо "Народного Союзу Наша Україна", - вважає Юрій Оробець.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.