• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович відвідав Цюрупінську швейну фабрику «Юність»

    Опубликовано: 2005-10-27 12:35:00
    З особливою теплотою зустріли лідера Партії регіонів на швейній фабриці. Адже третина працівників підприємства – інваліди.


    Створена фабрика була ще в 1974 році, але в останні роки вона майже не працювала. Лише коли в 2003 році інвалід Олексій Журавка організував на базі підприємства акціонерне товариство, фабрика знову відродилася. Саме він залучив до роботи на фабриці працездатних інвалідів. Які не могли найти собі роботу в інших галузях. Зараз Олексій Журавка також очолює Всеукраїнську організацію працездатних інвалідів.


    На мітингу в цеху він від імені всіх працюючих подякував Віктору Януковичу, який допоміг відродити фабрику. Перебуваючи на посаді Прем’єр-міністра, він відвідав унікальне підприємство, зустрівся з колективом і допоміг швейній фабриці підписати договори з такими промисловими гігантами, як «Енергоатом», «Укрнафта», «Укрзалізниця» для того, щоб мешканці Цюрупінська мали змогу шити одяг для працівників цих структур. І, як виявилося, від цього виграли усі трудові колективи. Про це говорили виступаючі на мітингу. Фабрика стала високорентабельною, тут проведена реконструкція цехів. Моделі жіночого одягу, які зійшли з конвеєра підприємства займали призові місця на міжнародних конкурсах.


    Приємно, що чимало працівників фабрики є членами Партії регіонів. Працівники підприємства вдячні Віктору Януковичу за своєчасну підтримку. Він, в свою чергу, пообіцяв, що регіонали й надалі підтримуватимуть тісні контакти з колективом фабрики та містом. Через парламентську фракцію Партії регіонів «Регіони України» розроблятимуться і будуть прийматися відповідні Закони, щоб вирішувалися в Україні проблеми працевлаштування інвалідів, молоді, підвищувалася рентабельність виробництва тощо.


    Після 12-ї години Віктор Янукович зустрінеться з жителями обласного центру та партійним активом Херсонщини.

     
    Прес-служба Партії регіонів
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.