• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Зелених України закликає не допустити кровопролиття 7 листопада на Майдані

    Опубликовано: 2005-10-27 14:47:00
    Партія Зелених України закликає міністра внутрішніх справ Юрія Луценка прийняти всіх застережних заходів, аби не допустити кровопролиття на Майдані Незалежності 7 листопада.
     
    Дивує, що повідомлення, які з’явилися у ЗМІ відносно того, що 7 листопада виявили бажання вийти на Майдан політичні сили, які представляють кардинально протилежні ідеологічні позиції, не викликали негайної реакції з боку представників влади.
     
    Зокрема, позиція Міністерства внутрішніх справ виглядає, щонайменше, незрозумілою.
     
    Партія Зелених України вимагає від МВС вжити всіх заходів аби запобігти безглуздим сутичкам між представниками різних політичних сил на Майдані.
     
    На думку Зелених, використання подібних заходів в якості передвиборчого піару є неприпустимим. Невже події 15 жовтня нічому не навчили? Агресивність таких політичних сил як ПСПУ, Братство та Євраазіїський Союз молоді не залишає сумнівів.
     
    Крім того, Партія Зелених України звертається до всіх політичних сил не спекулювати гучними гаслами, піддаючи небезпеці життя та здоров’я людей. Найкращим піаром будуть реальні справи, а не ефектні сутички!
     
    Прес-служба Партії зелених України
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.