• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко вимагає, щоб з Пінчуком ніхто не спілкувався

    Опубликовано: 2005-10-27 15:25:00
    Блок Юлії Тимошенко вимагає від влади негайно виставити на продаж Нікопольський завод феросплавів.
     
    Про це сказано в заяві БЮТ, розповсюдженій його прес-службою у четвер.
     
    При цьому БЮТ закликає припинити "кулуарні домовленості" із зятем колишнього президента Віктором Пінчуком і зазначає, що, за оцінками експертів, продаж НЗФ дасть державному бюджету додатково 8 мільярдів гривень.
     
    "БЮТ рішуче засуджує перемирення влади з лідерами олігархічних кланів. Ми не допустимо жодних "індивідуальних" підходів чи "мирових угод", які, по суті, є неприкритою корупцією", - сказано в заяві.
     
    БЮТ також вимагає притягнути до кримінальної відповідальності посадових осіб, які "організували першу відверто злочинну приватизацію "Криворіжсталі", за причетність до розкрадання державного майна в особливо великих розмірах".
     
    Крім того, за пропозицією БЮТ, слід встановити "жорсткий громадський контроль" за витратою отриманих коштів, спрямовувати їх "на збалансування пенсійного фонду та повернення заощаджень громадянам України".
     
    "Блок Юлії Тимошенко визнає недоторканність приватної власності, але ніколи не визнає недоторканності вкраденого", - йдеться у заяві.
     
    Українська правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.