• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лазаренко збирає партії маргиналів

    Опубликовано: 2005-10-27 15:33:00
    Екс-прем’єр-міністр України Павло Лазаренко після свого повернення в Україну очолить блок маргінальних виборчих партій, вважає аналітик Асоціації молодих політологів України Андрій Данилевський. Політолог також додав, що в разі, коли Павло Іванович не зможе повернутися на Батьківщину, виборчий блок очолить його рідний брат.
    кс-прем’єр-міністр України Павло Лазаренко після свого повернення в Україну очолить блок маргінальних виборчих партій, вважає аналітик Асоціації молодих політологів України Андрій Данилевський. Політолог також додав, що в разі, коли Павло Іванович не зможе повернутися на Батьківщину, виборчий блок очолить його рідний брат.
     
    Як зазначив Данилевський, зараз в рамках формування блоку „За Лазаренка!” ведеться активний переговорний процес із керівництвом таких партій, як „Могутня Україна”, „Патріотична партія України”, „Совість України”, „Народний рух України за єдність”, „Організація українських націоналістів”, „Партія правозахисту” та „Партія захисту прав пенсіонерів”.


    Політолог акцентує на тому, що представники інтересів Павла Лазаренка мають домовленості, здебільшого із тими людьми в цих партіях, які безпосередньо контролюють реігональні структури. На думку Андрія Данилевського, при цьому виникає питання про те, що або в представників Лазаренка не вистачило фінансових ресурсів на „купівлю” керівництва цих партій, або в маргіналів української політики занадто великі амбіції.


    Данилевський резюмує, що більшість цих партій незабаром очікують внутрішньопартійні конфлікти, ініціаторами яких виступатимуть переважно обласні партійні організації.


    Аналітик Асоціації переконаний, що кампанія Павла Лазаренка таким чином буде спрямована на створення іміджу „санітара української політики”. Яскравим прикладом буде його власний виборчий блок зі старих партій з оздоровленим партійним керівництвом.
    Андрій Данилевський, Асоціація молодих політологів України
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.