• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Трудовики» Буковини виставлять оцінку владі

    Опубликовано: 2005-10-27 15:39:00
    Чернівецька обласна організації ПП «Трудова Україна» ініціювала проведення на Буковині акції «Оцінка влади», в ході якої партійці здійснюють моніторинг дій влади, результати якого мають намір оприлюднити в ЗМІ. Про це повідомив 27 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У ході акції «Оцінка влади» аналізуються звіти про роботу тих чи інших органів влади, вищих посадових осіб області, які друкуються у ЗМІ. Надсилаються запити до органів виконавчої влади щодо надання інформації про діяльність окремих структурних підрозділів.
     
    За словами голови облорганізації ПП «Трудова Україна» Франца Федоровича, акція проводиться із метою попередження корупції, недопущення злиття влади і бізнесу, кумівства, сватівства, призначення на посади непрофесіоналів, виявлення інших порушень у діяльності місцевих владних структур.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.