• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Кальніченко зустрівся з активістами Хмельницького обласного відділення Партії регіонів

    Опубликовано: 2005-10-27 16:00:00
    У конференц-залі обласної телерадіокомпанії «Поділля-центр» відбулася прес-конференція члена Політради Партії регіонів Ігоря Кальніченка, на яку крім теле-радіо журналістів були запрошені представники всіх обласних газет.


    Основну частину прес-конференції І. Кальніченко присвятив розгляду «Стратегії економічного розвитку України», яка розроблена Партією регіонів і пропонується для втілення в життя як реальна програма виходу країни з кризи, проведення глибоких перетворень народного господарства, що забезпечать науково-технологічний прорив в економіці й добробут народу.


    Значна частина запитань журналістів стосувалась підписаного лідером Партії регіонів В. Януковичем «Меморандуму порозуміння між владою і опозицією». Ігор Кальніченко підкреслив, що Партія, приймаючи рішення щодо підписання Меморандуму, керувалась не вузько партійними інтересами, а піклувалась долею людей, які підтримували нашого лідера на президентських виборах. Крім цього, ми чітко усвідомили необхідність швидкого затвердження кандидатури Прем'єр-міністра для продовження роботи над бюджетом 2006 року. І. Кальніченко висловив сподівання, що Президент України буде дотримуватися прийнятих у Меморандумі домовленостей.

    Крім цих основних тем, Ігор Кальніченко протягом двох годин відповідав на запитання журналістів щодо його діяльності як народного депутата і члена депутатської фракції Партії регіонів “Регіони України”.


    Після закінчення прес-конференції І. Кальніченко зустрівся з активом обласної партійної організації. Він привітав присутніх з нагоди 8-ї річниці створення Партії регіонів і розповів про завдання, що постають перед партійними організаціями області у зв'язку з виборчою кампанією 2006 року.


    Цього ж дня у вечірньому випуску новин «Подільська панорама» Хмельницька державна телерадіокомпанія «Поділля-центр» подала короткий репортаж про прес-конференцію І. Кальніченка.

    Прес-служба Партії регіонів
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.