• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Катеринчук: Адмінтерреформа – це демонтаж феодальної системи

    Опубликовано: 2005-10-27 16:09:00
    Під час веб-конференції на сайті "Оглядач" голова Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна" Микола Катеринчук спростував звинувачення на адресу віце-прем'єр-міністра Романа Безсмертного стосовно того, що він нібито "провалив адміністративно-територіальну реформу". "Безсмертний нічого не провалював. Альтернативи адміністративно-територіальній реформі немає, якщо ми говоримо про децентралізацію влади як про головний принцип демократії", - сказав Катеринчук.
     
    Він також наголосив: "Це не "новий велосипед" України, це європейська модель управління. Ця реформа у Франції, наприклад, проводилася протягом багатьох років".
    "Адмінтерреформа - це не тільки зміна територіальних кордонів усередині країни. Це перерозподіл фінансових потоків на користь інтересів громадян, це демонтаж системи феодального типу, коли є регіональні "царки" або "бояри" і "кріпаки", - підкреслив Микола Катеринчук.

     

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.