• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перша п'ятірка списку "Нашої України" буде сформована на з'їзді – Микола Катеринчук

    Опубликовано: 2005-10-27 16:28:00
    "Формування першої п'ятірки партійного списку – це буде питання з'їзду партії, який пройде 12 листопада. Я думаю, що головний принцип, який домінуватиме при створенні списків, при визначенні кандидатів у депутати – це довіра людей і можливість виправдати надії громадян України", - заявив голова Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна", депутат парламенту Микола Катеринчук на брифінгу в Києві.
     
    "Голова Ради партії Роман Безсмертний запропонував формувати список шляхом внутрішньопартійного рейтингового голосування, і я думаю, що альтернативи таким виборам з точки зору того, як демократично побудувати систему висунення кандидатів, немає. На мою думку, процес має проходити публічно, відкрито, і всі партійці повинні мати можливість впливати на цей процес. А буде він вдалим чи ні – це вже оцінять виборці під час голосування", - зазначив голова виконкому "Нашої України".
     
    Відповідаючи на запитання, чи бачить він себе в першій п'ятірці списку, Микола Катеринчук відповів: "Я бачу себе там, де визначить партія. Але якщо запропонують піти в першу п'ятірку, то я готовий".
     
    "Я не знаю, як в інших партіях, але в нас прийняте рішення, що жодне місце в списку "Народного Союзу Наша Україна" не буде продане. Якщо ж таке станеться, то це є підставою для виключення винних з лав партії. Я думаю, що корупція в партіях – це те, що повинно піти в минуле. Тому ми дуже жорстко ставимо це питання, - сказав Микола Катеринчук. – Я думаю, що ми будемо будувати на цьому нашу кампанію: ми запропонуємо суспільству подивитися на наш список і на списки інших політичних партій – кого вони пропонують у владу".
     
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.