• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Порошенко вимагає від Зінченка відповідати за свої слова

    Опубликовано: 2005-10-27 16:37:00
    Екс-голова РНБО Петро Порошенко подав заяву до генпрокуратури для того, щоб політики відповідали за свої слова.
     
    Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою Порошенка у вівторок.
     
    "Порошенко звернувся до Генпрокуратури, щоб вона витребувала або конкретні факти, якими мав би підкріплювати свої заяви будь-який відповідальний політик, оскільки у даному випадку мова йде про дискредитацію всіх гілок влади і руйнацію іміджу України в очах світової спільноти, або довела їх відсутність і вжила відповідних заходів. Крім того, це було зроблено виключно для того, щоб підняти відповідальність політиків за свої слова", - йдеться у повідомленні.
     
    В документі також зазначається, що дії Зінченка можуть підпадати під дію статті щодо приховування інформації про злочин. Раніше Зінченко заявив, що знає про факти тиску на посадових осіб ГПУ, з метою закриття кримінальної справи, яка була відкрита проти Порошенка.
     
    Як йдеться у заяві, Зінченко або має докази та приховує їх від правоохоронних органів і громадськості, "або ж він в черговий раз свідомо вводить громадськість в оману, іншими словами, просто нахабно бреше".
     
    В повідомленні зазначається, що версія про те, що Зінченко бреше, підтверджується і заявою його прес-служби від 27 жовтня.
     
    "Фактично, пан Зінченко у будь-який спосіб намагається перевести вирішення питання про тиск на прокуратуру з правової площини в рамки епістолярного жанру, тепер вже за допомогою власної прес-служби", - йдеться у повідомленні.
     
    "Українська правда"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.