• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представники УНП відмовилися від депутатської недоторканності

    Опубликовано: 2005-10-27 16:55:00
    Депутати фракції Української народної партії в Шишацький селищній раді під час сесії селищної ради заявили про свою відмову від депутатської недоторканності.
     
    „Ми, як і наші виборці, хочемо бути рівними перед законом і Конституцією України. Вважаємо, що чесним, порядним депутатам немає чого боятися і прикриватися недоторканністю”, - говориться у заяві фракції.
     
    Заяву підписали голова фракції Української народної партії в Шишацький селищній раді Наталя КОРОТИЧ, депутати Зоя ДЕГТЯР, Василь ПУГАЧ, Борис КОЛОС, Григорій МОЛЬКА, Тетяна ЛЕНЬ. Вони закликали депутатів різних рівнів підтримати цю ініціативу.
     
    Довідково. Як повідомляла прес-служба Української народної партії, із заявами про відмову від недоторканості вже виступили представники УНП у Калуській міськраді Івано-Франківської області та у Христинівській міській раді Черкаської області.
     
    Прес-служба УНП
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.