• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Буковині СПУ виставить пікети біля кабінетів чиновників-кандидатів у депутати , якщо вони використовуватимуть вирішення державних питань на користь свого партійного списку

    Опубликовано: 2005-10-27 17:26:00
    Секретар Політради СПУ, народний депутат Михайло Мельничук 26 жовтня під час прес-конференції в Чернівцях повідомив, що всі представники СПУ, які нині працюють у владі та балотуватимуться на виборах-2006 у день початку виборчої агітації напишуть заяви про відставку, або ж підуть у відпустку.
     
    За його словами, на Буковині з цим у соціалістів проблем не буде, оскільки у виконавчих органах влади працює з п’яти тисяч членів партії лише 8 представників СПУ. Водночас Михайло Мельничук занепокоєний з приводу того, яким чином утримається від використання адмінресурсу НСНУ, представники якої очолюють обласну та 10 з 11 районних адміністрацій і всі мають намір балотуватися у різні ради. Народному депутату незрозуміло, хто керуватиме владною вертикаллю на Буковині, якщо всі ці чиновники – представники НСНУ підуть у відпустку на час виборів.
     
    За словами Михайла Мельничука, СПУ активно протидіятиме використанню адмінресурсу. Зокрема, на Буковині соціалісти готові виставити пікети біля дверей кабінетів чиновників-кандидатів у депутати до різного рівня рад, якщо вони використовуватимуть вирішення державних питань на користь свого партійного списку.
     
    «Якщо будемо бачити, що влада застосовує свої важелі для користі провладної партії, то не виключно, що СПУ укладе угоду з іншими партіями, в тому числі опозиційними, про встановлення спільного контролю за дотриманням виборчого законодавства», – заявив Михайло Мельничук.
     
    Народний депутат зазначив, що на Буковині існує небезпека використання адмінресурсу, оскільки вже зараз у соціалістів є факти використання посадовцями службового автотранспорту в партійних цілях, коли вони у робочий час роз’їжджають та агітують на вступ до провладних партій, тиснуть на сільських голів, а один голова РДА взагалі в приміщенні адміністрації в робочий час проводив засідання політради парторганізації, а в цей час до нього на прийом не могли потрапити громадяни.
     
    ЗІК
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.