• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний: Ідеальний формат на вибори – коаліція Помаранчевої революції

    Опубликовано: 2005-10-28 09:19:00
    Для мене ідеальним форматом на парламентських виборах 2006 року є коаліція, яка склалася під час Помаранчевої революції. В тому числі це - СПУ Мороза та Партія промисловців і підприємців Кінаха", - заявив журнаілстам у Львові в Центрі політичного прогнозування газети "Високий Замок" голова Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний. При цьому він зауважив, що мінімумом є формат Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" на виборах 2002 року. "А максимумом є формат Помаранчевої революції. Формат лідерів революції", - сказав Безсмертний.
     
    "Парламентські вибори дуже відрізняються від президентських, тому більшість партій будуть йти окремо. Але немає ніякої трагедії, якщо парламентська коаліція буде формуватись після виборів", - сказав голова Ради "Нашої України". За його словами, "наступного року хто виграє на виборах, той і буде пропонувати прем’єра". Роман Безсмертний також висловив переконання, що "партія Ющенка стане лідером парламентських перегонів".
     
    На запитання журналістів "що буде, якщо Тимошенко стане прем’єром?" він відповів: "Тоді мене в цьому уряді не буде".
     
    Роман Безсмертний також повідомив, що на вчорашньому засіданні Президії Ради "Нашої України" було ухвалене рішення про ведення переговорів з Українською народною партією, Народним Рухом України, Партією "Реформи і Порядок", Партією промисловців і підприємців України та Конгресом українських націоналістів.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.