• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатори залишаться головами парторганізацій, якщо не використовуватимуть адмінресурс - Роман Безсмертний

    Опубликовано: 2005-10-28 09:26:00
    Губернатори не залишаться головами партійних організацій "Народного Союзу Наша Україна", якщо ми відчуємо хоч якийсь натяк на адмінресурс. Перший дзвінок – і ми замінюємо регіонального лідера партії", - заявив голова Ради "Нашої України", віце-прем'єр-міністр України Роман Безсмертний під час зустрічі з пресою у Львові.
     
    Відповідаючи на запитаня щодо поєднання політичних та адміністративних функцій, Роман Безсмертний зауважив, що "є дві категорії: перша – міністри і віце-прем'єри –це політичні фігури, а друга – апарат уряду – це держслужбовці". "На жаль, багато хто не розрізняє цих посад", - зазначив віце-прем'єр.
     
    Відповідаючи на запитання щодо суміщення посад віце-прем'єр-міністра і керівника виборчої кампанії "Народного Союзу Наша Україна", Роман Безсмертний відповів: "У активній фазі парламентської кампанії мені треба буде зробити вибір і прийдеться ухвалити рішення".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.