• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ужгородська Партія регіонів збільшиться до 1000 осіб

    Опубликовано: 2005-10-28 09:36:00
    26 жовтня під час чергової конференції Ужгородської міської організації Партії регіонів було ухвалено до кінця виборчої кампанії довести її чисельність до 1% від загальної кількості виборців в Ужгороді або 1000 осіб. Про це Західній інформаційній корпорації 27 жовтня повідомили в прес-службі УжМО Партії регіонів.
     
    Делегати конференції схвалили «Стратегію економічного розвитку України» та рекомендували наступному з’їзду Партії прийняти її, як програмний документ Партії регіонів у парламентських та місцевих виборах 2006 року.
     
    Конференція призначила діючих голів первинних організацій УжМО Партії регіонів керівниками виборчих штабів у межах виборчих дільниць на території міста Ужгорода, затвердила чисельність та персональний склад Ужгородського міського виборчого штабу.
     
    Керівником виборчої кампанії та офіційним представником Партії регіонів в Ужгороді затверджено голову Ужгородської міської організації Партії регіонів Юрія Белякова; його заступником, як керівника виборчої кампанії та начальником Ужгородського міського виборчого штабу став Станіслав Матвієнко.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.