• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: Я створював партію за завданням Президента

    Опубликовано: 2005-10-28 09:39:00
    Партія "Народний Союз Наша Україна" створювалась на вимогу Помаранчевого Майдану за завданням Президента України, - сказав голова Ради партії, віце-прем’єр-міністр Роман Безсмертний під час зустрічі з журналістами в редакції львівської газети "Високий Замок". - Тому - ми говоримо Ющенко - маємо на увазі "Народний Союз Наша Україна", говоримо "Народний Союз Наша Україна" - маємо на увазі Ющенка".
     
    За словами Романа Безсмертного, він чітко розділяє "менеджерські функції і функції вождя". Безсмертний також зауважив, що не завжди комфортно почуває себе на сцені. На запитання "що для нього є комфортом у роботі?" він відповів: "Будь-яка робота для мене є комфортною. Але найкомфортніше я себе почував в опозиції. Адже у владі часто треба йти на компроміс, наприклад, працювати в уряді Тимошенко".
     
    Відповідаючи на запитання, чи знав він про угоду між Ющенком і Тимошенко про гарантії прем’єрства, Безсмертний сказав: "Про угоду я дізнався після Помаранчевої революції. Ні до її підписання, ні до її формулювання я не мав ніякого відношення".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.