• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чорновіл відвідав із робочою поїздкою Житомирську область

    Опубликовано: 2005-10-28 09:40:00
    Депутат під час зустрічі з житомирчанами вибачився за паузу з приїздами до Житомира: «Я остерігався не такої зустрічі. Сучасність все розставила на свої місця. І мені не доведеться щось сьогодні доводити. Все й так на виду».

    На думку парламентарій, в Україні не відбулося революції, натомість трохи змінилися люди: «Немає очікуваних докорінних змін і революцію ще доведеться пережити, але не такими методами». Т.Чорновіл переконував аудиторію, що у людини трансформується свідомість, а він лишається на своїх позиціях: за нормальні умови життя населення, проти кучмізму в підході до преси, виборів.

    Депутат вважає, що події з відставкою уряду Юлії Тимошенко були запрограмованими на «Майданчику маніпуляцій». За його словами, зараз назріла трагедія третього майдану, де відбувся процес розчарування: «З Ю.Тимошенко намагаються зробити месію, і вона сама має зупинити цих фанатично настроєних людей». Про своє членство в Партії регіонів Т.Чорновіл говорив так: «Я сьогодні належу до команди, яка в Житомирі не була сприйнята. Давайте просто оцінювати хто є ким і чим? І використовувати шанс нормального поєднання, а не ворожнечі».

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.