• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківська ОО НСНУ закликає депутатів рад усіх рівнів підтримати скасування недоторканості

    Опубликовано: 2005-10-28 10:04:00
    Президія Івано-Франківської обласної організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна», «підтримуючи ініціативу Президента України Віктора Ющенка та Ради партії, оприлюднила заяву, у якій звернулася до депутатів усіх рівнів області з проханням підтримати скасування недоторканості депутатів усіх рівнів». Про це повідомив 27 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    «Ми впевнені, – йдеться у заяві, – що депутатський імунітет сприятиме «масовому походу» та «зацікавленості» криміналітету потрапити у місцеві ради.»
     
    Тому президія ОО НСНУ вважає «недемократичним прийняття парламентом Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» і запевняє, що послідовно відстоює і буде відстоювати інтереси громадян України щодо рівності їх прав і свобод. Депутат – це рядовий громадянин України, – зазначається далі у заяві. – Члени нашої партії здивовані позицією народних обранців щодо інтересів простих громадян. Ми не дивуємося позиції КПУ та Партії регіонів, але здивовані ствердною позицією недоторканості фракцій «Батьківщина», СПУ та Народної партії України».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.