• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Пора!» закликає не вірити партійцям «Пори»

    Опубликовано: 2005-10-28 10:49:00
    Заява Чернівецького обласного осередку ГК ПОРА!
    Останнім часом в Україні поширюється тенденція до спекулювання на гаслах та ідеалах Майдану як з боку різних політичних сил, так і з боку окремих персон від політики. Очевидно, що їхньою метою є підняття власного рейтингу, завоювання народної довіри, та, в кінцевому результаті, отримання політичних та фінансових дивідендів.
     
    Яскравим прикладом цього є поява на теренах Буковини в серпні партії „ПОРА”. До скаладу віртуальної партії увійшли люди, котрі не мають нічого спільного з одноіменною громадською організацією що активно діяла до, під час, та після революції. Засобом досягнення політичних амбіцій новоствореної партії є голий популізм, паразитування на бренді „ПОРА” та спекулювання „майданівськими цінностями”.

    Цих людей не було видно під час боротьби з „кучмізмом” в передвиборчій боротьбі, під час затримань, арештів, переслідувань чи взагалі будь-якої активної громадської діяльності.

    Використовуючи чесне ім’я ПОРИ, вони заплямовують його своєю брудною діяльністю. Одним із прикладів цього є намети на двох площах міста, а точніше, агітатори які в них сидять. Одним з них є екс-агітатор штабу Януковича, а зараз член „Народної опозиції”, інші двоє - члени „НСНУ”. Цей цікавий симбіоз Буковинської політики пояснюють самі ж „партійці”: „Заробляємо як можемо”.

    Ми глибоко занепокоєні ситуацією, яка складається в партійних структурах. Вони борються за владу в країні обіцяючи чесність, добробут, справедливість і згадуючи при цьому ще й про ідеали Майдану, хоча самі толерують в своїх рядах людей, від агітатора до депутата, яким головне заробити гроші і начхати яку силу підтримувати. Це підтверджує величезна кількість в струнких рядах партійної сили членів, які ще дев’ять місяців тому представляли іншу політичну силу – тоді найзапекліших ворогів.


    Громадськість міста, і України в цілому, в черговий раз намагаються використати. На превеликий жаль ми, Українці, мусимо визнати, що політичні партії використовують брудні, старі методи побудови своїх структур. Справжні принципи Майдану насьогодні не є вигідними жодній політичній силі, а через паплюження їх політичними партіями втрачають свою унікальність. Зміна політичної еліти держави не можлива, якщо партійне будівництво здійснюватиметься за зразком кучмізму. Стара політична еліта відверто не хоче відмовлятися від кучмізму. В народі, який творив Майдан вона бачить конкурента і намагається всіма силами його придушити.


    З огляду на вищевказане, ми - члени Чернівецького обласного осередку всеукраїнської громадської організації „ПОРА!” звертаємося до громадськості міста –уважно придивляйтеся до облич представників політичних партій, не давайте ввести себе в оману, повіривши передвиборчим обіцянкам. Ми – Буковинці зокрема, як і Українці в цілому, не маємо права дозволити політичним партіям різного ґатунку приватизувати наші з вами ідеали. Ми відповідальні за долю України, у тій же мірі, як і на минулих виборах. Ми усвідомили цю відповідальність тоді, коли не дозволили обирати за нас. Свій вибір Ми зробили. Не за особу Ющенка, а за Україну. Ми заклали той фундамент, котрий повинен стати опорою для розвитку нашої могутньої держави УКРАЇНА! Ця відповідальність з нас не знімається. Ме не маємо права розчаровуватися і опускати руки, тому, що не можемо перекласти відповідальність на політичні партії, бо ті не мають реальної народної довіри.

    Своїми діями партія ПОРА дискредитує надбання Майдану, посіює в суспільстві зневіру та огиду до політичних партій в цілому.


    Вважаємо за потрібне попередити громадськість, а головне, політичні партії Буковини, що співпраця з цією віртуальною партією згубно відіб’ється на демократичному розвитку України. Досить ставитися до нас, як до електорату! Пора зрозуміти, що завдяки подіям минулої осені ми стали Нацією!


    Чернівецька обласна громадська організація "ПОРА!"
     
    Прес-служба ГО "Пора!"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.