• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява Інституту Лібералізму

    Опубликовано: 2005-10-28 11:20:00
    Як нам стало відомо, в ході підготовки до виборчої кампанії 2006 року деякі партійні організації Автономної Республіки Крим вирішили увійти в контакт з головою Ліберально-демократичної партії Росії Жириновським. Такі технологічні кроки були б глибокою політичною та ідеологічною помилкою, що може завдати невиправного удару по репутації нашої партії.


    Партія Жириновського, що була створена в один рік з ЛДПУ, протягом вже 15 років кидає тінь на нашу партію, і нам доводилось і нині доводиться витрачати величезні зусилля, щоб відмежуватися від цього скандального двійника. Адже партія Жириновського, якщо судити за словами і діями її лідера, ніколи не була ні ліберальною, ні демократичною. Більше того, її роль полягає в дискредитації ліберального руху на усьому просторі колишнього СРСР. В Україні, в країнах молодої демократії, в усьому світі вона сприймається як партія вождистська, шовіністична, антидемократична. Постать самого Жириновського є небажаною у демократичних країнах світу. Для України Жириновський є просто небезпечною фігурою через його виступи, спрямовані проти державного суверенітету країни, через розпалювання міжетнічної ворожнечі в країні, через підтримку найреакційніших політичних сил України.


    Інститут Лібералізму, як ідеологічна складова ЛДПУ, звертається до Координаційної ради і Голови партії з рекомендацією вжити необхідних заходів до активістів сумнівних технологічних проектів.


    Директор Інституту Лібералізму
    Климчук В.Н.
    Заступник директора з науково-дослідної роботи
    Козловський В.П.
     
    Прес-служба ЛДПУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.