• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Криму планувався напад на лідера УНП Юрія Костенка?

    Опубликовано: 2005-10-28 11:22:00
    Напад на офіс Кримської організації Української народної партії відбувся 27 жовтняі в Сімферополі близько 15:00. Під час інциденту один із нападників завдав серйозних опіків керівникові офісу Миколі Борисенку, виливши йому на голову окріп. Наразі Микола Борисенко знаходиться в лікарні. Вибито двері, пошкоджено також інше майно в партійному офісі. Як повідомив голова Кримської організації УНП Олег Фомушкін серед нападників були особи, виключені з лав УНП. Він не виключає, що атакуючи офіс, вони передбачали присутність у ньому лідера УНП Юрія Костенка, який цими днями перебуває в Криму.
     
    Як повідомив голова Центральної контрольно-ревізійної комісії УНП Віктор Кулинич, двох із них раніше виключили з партії «за грубе порушення ухвал вищих органів з виборчих питань та протидію їх здійсненню згідно зі ст.2.6 Статуту УНП».
     
    За словами Олега Фомушкіна, близько 15 години до приміщення управи зайшло близько десяти осіб, які хуліганською поведінкою почали відверто провокувати бійку. Від опіків потерпів Микола Борисенко. Викликані працівники міліції склали протокол.
     
    Юрій Костенко зараз перебуває в Криму. 25 жовтня відбулася його робоча зустріч з партійним активом, яку сьогоднішні нападники зробили невдалу спробу зірвати.
     
    Прес-служба партії УНП
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.