• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: Провокації – це метод комуністів

    Опубликовано: 2005-10-28 12:54:00
    "Рік тому в Києві пройшла Помаранчева революція. За 17 днів і ночей ні пролилася жодна краплина крові, не була подряпана жодна щока. Народ мирним шляхом виборов собі свободу й демократію, в тому числі і для Симоненка, який тепер говорить що завгодно і поширює усілякі нісенітниці", - так народний депутат, член Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Борис Беспалий відреагував на заяву лідера КПУ про нібито можливі провокації в Києві 6 – 7 листопада з боку правих сил.
     
    "Не йому б це говорити – представнику партії, яка знищила мільйони людей у голодомор. А провокації під час масових заходів – це метод саме комуністів, у чому ми могли пересвідчитися місяць тому, адже вони були одними з призвідників безчинств на Хрещатику, - наголосив Борис Беспалий. – Нічого іншого вони не вміють і не знають, ні про що інше говорити не можуть".
     
    "Люди вже давно розібралися і відмовили у підтримці цим псевдокомуністам", - зазначив народний депутат.
     
    Він також закликав членів КПУ припинити нагнітати атмосферу подібними провокаційними заявами.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.