• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Омельченко в Києві непереможний?!

    Опубликовано: 2005-10-28 13:08:00
    Принаймні такі прогнози роблять незалежні політологи
     
    Олександр Омельченко є майже непереможним кандидатом на наступних виборах мера столиці. Такої думки дотримуються представники Агентства моделювання ситуацій, які позавчора провели прес-конференцію з приводу дослідження ситуації з балотуванням на міський «престол»-2006. Хоча «непереможність» мера експерти називають «технічним міфом», все ж визнають майже «безсмертність» Сан Санича на своїй посаді.
     
    У чому ж секрет непохитності влади Омельченка, який має найвищий серед інших можливих кандидатів рейтинг навіть на фiнiшi свого другого мерського терміну? О.О.О. має унікальну здатність до переговорів та компромісів, вважають політологи. І саме через це, не зважаючи на політичні вітри, які постійно змінюються, тримається у кріслі за різної центральної влади. Це можна назвати його талантом, майстерністю, але водночас, твердять експерти, — і негативом для розвитку бізнесу Києва, який контролюється мером. Водночас, стверджують представники АМС, доля Омельченка в Києві значною мірою залежить від його домовленостей із Президентом, цього разу — Ющенком.
     
    На думку експертів, лише активність громадських організацій та існування грошовитого конкурента можуть завадити перемозі Омельченка на наступних виборах міського голови.
     
    Сьогодні лише Юлія Тимошенко, маючи в Києві величезний лідерський рейтинг, може скласти реальну конкуренцію нинішньому градоначальнику, говорить представник АМС Олександр Голобуцький. А якщо припустити, що основними конкурентами мера будуть люди з табору Тимошенко, Микола Томенко чи Володимир Бондаренко? За словами пана Бали, колишній заступник Омельченка Томенко перейшов до нього в опозицію з особистих причин. А враховуючи, що Олександр Олександрович може про всіх конкурентів розказати дуже багато, до того ж спиратиметься на міський адмінресурс, Томенко йому таки не конкурент.
     
    Україна молода
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.