• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чорна «Пора» закликає не приватизовувати ідеали Майдану та не співпрацювати з віртуальною жовтою «Порою»

    Опубликовано: 2005-10-28 14:23:00
    Чернівецький осередок ГК «Пора» оприлюднив заяву, в якій висловив занепокоєння ситуацією, яка складається в партійних структурах, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації на Буковині.
     
    Чорні «пористи» Буковини у заяві з жалем констатують, що політичні партії використовують брудні, старі методи побудови своїх структур, оскільки справжні принципи Майдану на сьогодні не є вигідними жодній політичній силі. «Пористи» вважають, що зміна політичної еліти держави неможлива, якщо партійне будівництво здійснюватиметься за зразком кучмізму. Вони переконані , що в Україні поширюється тенденція до спекулювання на гаслах та ідеалах Майдану як з боку різних політичних сил, так і з боку окремих персон від політики. Яскравим прикладом спекулювання цінностями Майдану, голого популізму та паразитування на бренді « ПОРА» активісти ГК «Пора» вважають появу однойменної партії «Пора». Вони закликали громадськість міста уважно придивлятися до облич представників політичних партій, не давати ввести себе в оману, повіривши передвиборчим обіцянкам, не дозволити приватизувати ідеали Майдану.
     
    «Пористи» попереджають громадськість та політичні партії Буковини, що співпраця з віртуальною партією « Пора» згубно відіб’ється на демократичному розвитку України.
     
    ЗІК
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.