• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НСНУ пропонує перенести святкування річниці помаранчевої революції з 21 листопада на 20

    Опубликовано: 2005-11-01 16:29:00
    Таке рішення було прийнято на засіданні робочої групи НСНУ з відзначення річниці революції під головуванням голови Ради НСНУ Романа Безсмертного.
     
    "Річниця революції – це день свободи і прояву великої сили українського народу, день тих, хто вийшов на вулиці проти неправди. Це – в першу чергу день вільного українця, а не політиків”, - наголосив Безсмертний. Він висловив переконання, що "в цей день до Києва з’їдуться більшість революціонерів, а помаранчеві шарфи знову будуть в моді”.
     
    Також запропоновано відтворити стиль "сцени революційного майдану”. "Зі сцени мають лунати виступи лідера Віктора Ющенка і тих голів партій, хто виступив на його боці під час помаранчевої революції”, - йшлося на нараді.
     
    На нараді наголошувалось на необхідності участі у заході всіх політичних облич Майдану, але досі не має відповіді з боку Юлії Тимошенко.
     
    Сценарна група приступила до розроблення варіантів сценарію проведення заходу. Час проведення заходу і сценарій будуть повідомлені згодом.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.