• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільський губернатор Стойко - керівник виборчої кампанії НРУ в області

    Опубликовано: 2005-11-02 10:27:00
    Про суспільно-політичні процеси, які відбуваються в Україні та на Тернопільщині, про стан готовності крайової організації Народного руху України до парламентських і місцевих виборів 2006 року йшлося під час засідання ради Тернопільської крайової організації НРУ. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 2 листопада у Незалежному прес-центрі «Тернопільський вибір-2006».
     
    Рада Тернопільської крайової організації Народного руху України відзначила позитивну динаміку збільшення чисельності організації. Сьогодні кількість членів НРУ на Тернопільщині сягає 6 000 осіб. Протягом 2005 року лави НРУ в Тернопільській області поповнили понад 1,5 тисячі нових партійців.
     
    Рада ухвалила рішення призначити керівником виборчої кампанії Народного руху України в Тернопільській області голову ОДА, голову крайової організації НРУ Івана Стойка.
    Ще одне питання, яке розглядалося під час засідання Ради, стосувалось спорудження пам’ятника лідеру Народного Руху України В’ячеславові Чорноволу в обласному центрі. Рада рекомендувала районним осередкам партії долучитись до ініціативи Тернопільської міської організації НРУ, яка ще в 2004 році оголосила про збір коштів на пам’ятник В’ячеславу Чорноволу.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.