• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активісти Партії регіонів Житомирщини спілкувалися з Януковичем

    Опубликовано: 2005-11-02 10:42:00
    У Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І Кочерги завершилася зустріч лідера Партії регіонів Віктора Януковича з активом Житомирського обласного відділення Партії регіонів. На цю зустріч прибула більше півтори тисячі бажаючих зустрітися із Віктором Януковичем. Та потрапити у зал змогли тільки 1100 партійців. Стіни драматичного театру давно не бачило такого ажіотажу.

    Зустріч розпочалася із вручення партійних квитків новим членам Партії регіонів і вручав їх особисто Віктор Федорович. Під час представленням шанованого гостя, голова Житомирського обласного відділення Партії регіонів Микола Присяжнюк відзначив, що «сьогодні ми зібралися у цьому залі, щоб показати, що Партія регіонів є дієвою, структуризованою та сповненою сил. Ці стіни не змогли вмістити всіх бажаючих. А ті, хто тут присутній, а таких більше тисячі, дійсно кращі із кращих. 14 грудня виповнюється 5 років Житомирському обласному відділенню Партії регіонів На теперішній час, основа обласної партії повністю збереглася і зміцніла. Житомирське обласне відділення Партії регіонів являє собою монолітний, згуртований колектив однодумців.

    На сьогодні ми маємо 23 районні партійні організації, п’ять міських організацій міст обласного впорядкування та 586 сільських та селищних партійних організацій офіційно оформлених, а також 365 первинних партійних організацій. За цими цифрами стоїть кропітка та щоденна робота як Обласного відділення Партії регіонів, так і роботи на місцях. Станом на 27 жовтня 2005 року у лавах нашої обласної Партії нараховується 15814 членів».

    Віктор Янукович у своєму виступі детально зупинився на роз’ясненні Стратегії економічного розвитку України що була розроблена Партією регіонів. Присутніх у залі цікавили основні аспекти цього документу та механізми його впровадження.

    Також партійців цікавило чимало інших питань з політичного та економічного життя країни, вичерпні відповіді на яких давав лідер Партії.

    На цьому зустрічі Віктора Януковича із жителями поліського краю не закінчувались. На площі біля театру він виступив перед жителями міста, які не вмістилися у залі театру і яких тут зібралося понад тисячу. Всі бажали особисто побачити Віктора Федоровича і поспілкуватися з ним. Багатьом із присутніх вдалося взяти автограф на пам'ять у лідера Партії регіонів. На цьому імпровізованому мітингу Віктор Янукович пояснював сучасну партійну стратегію діяльності на майбутніх парламентських виборах 2006 року, а потім відповів на запитання присутніх тут журналістів.
     
    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.