• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківський НСНУ закликав спільно готуватися до річниці помаранчевої революції

    Опубликовано: 2005-11-02 12:41:00
     
    Івано-Франківська обласна організація "Народного Союзу Наша Україна" звернулася до політичних партій, громадських організацій та мешканців Івано-Франківської області, які брали активну участь у Помаранчевій революції, з пропозицією створення спільного громадського оргкомітету з відзначення її річниці. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі НСНУ.
     
    Текст звернення подаємо повнотекстово:
     
    "Незабаром в Україні відзначатиметься перша річниця Помаранчевої революції. Ми, прикарпатці, маємо повне право стверджувати, що наш внесок у перемогу демократії був досить вагомим. Своєю консолідованою позицією ми вплинули на долю України і зуміли зберегти її незалежність, захистили свій вибір та демократичні цінності.
     
    Минулого року, перед загрозою приходу до влади антиукраїнських сил, ми зуміли об’єднатися. Майдан – це наша спільна перемога. Перемога всіх демократичних сил області та України.
     
    На Майдані у Києві чи Івано-Франківську нікого не ділили за партійною приналежністю. Тому сьогодні рада Івано-Франківської обласної організації політичної партії "Народний Союз Наша Україна" звертається до всіх політичних партій, громадських організацій та мешканців краю, які брали активну участь у Помаранчевій революції, з пропозицією створення спільного громадського оргкомітету з відзначення річниці Помаранчевої революції.
     
    Ми переконані, що помаранчевий Майдан, який об’єднав нас минулого року, дасть нам ще один шанс для об’єднання і консолідації всіх демократичних сил нашої області.
    Голова ради Івано-Франківської обласної організації НСНУ Зіновій Шкутяк".
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.