• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жданов: Тимошенко сама собі знизила рейтинг

    Опубликовано: 2005-11-02 14:18:00
    “Я прошу наших союзників по коаліції “Сила народу” згадати спільну президентську кампанію. Якщо вони пам’ятають досвід інформаційної війни та війни компроматів, то мають розуміти, що від таких вибриків виграє опонент”, - заявив перший заступник голови Центрального виконкому “Народного Союзу Наша Україна” Ігор Жданов.
     
    “Той, хто кидає бруд, ніколи не залишається з чистими руками”, - додав він. Також Жданов наголосив на тому, що “після корупційного скандалу впали рейтинги довіри і до Тимошенко”. “Поки оточення Тимошенко буде виконувати функцію бездоказового конвеєра по тиражуванню корупціонерів прямо пропорційно новим обличчям “Народного Союзу”, отримувати дивіденди буде мовчазний Янукович та червоні трояди”, - говорить Жданов. Він переконаний, що “парламентська кампанія стане після президентської сутичкою номер два”. “Кучмісти заховалися в тенетах заскорузлої системи влади і чекають виходу на політичну сцену. Ці сили не покарані за беззаконня і фальсифікацію, за наступ на свободу вибору. Вони досі працюють в сільських, районних, міських радах та держадміністраціях”, - зауважив Жданов.
     
    Він стверджує, що “парламентські вибори мають стати другим етапом демократизації суспільства. Головна вимога майдану – очищення влади має бути виконане в найменшому населеному пункті”.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.