• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Суперечки про те, хто буде головою Львівської "Батьківщини"

    Опубликовано: 2005-11-02 17:13:00
    «Голова ЛОО партії ВО «Батьківщина» Іван Денькович не хоче, аби шеф-редактора газети «Високий Замок» Степана Курпіля призначили головою виборчого штабу БЮТу на Львівщині. Цими днями І. Денькович «організував» збір підписів членів міського і обласного бюро та керівників районних організацій партії під петицією про те, що львівська «Батьківщина» хоче, аби штабом керував власне Денькович. Цю петицію І.Денькович повіз до Києва». Про це Західній інформаційній корпорації повідомило джерело в ЛОО партії ВО «Батьківщина».
     
    Згідно з інформацією джерела, І. Денькович завтра перебуватиме у Києві, де матиме розмову з керівником виборчого штабу БЮТу Олександром Турчиновим щодо призначення керівником штабу на Львівщині С. Курпіля.
     
    І.Денькович підтвердив інформацію про те, що він матиме зустріч з О.Турчиновим. Він зазначив, що дійсно члени львівської «Батьківщини» збирали підписи, щоправда, він це трактує дещо по-іншому. «Ми не збирали підписи проти Степана Курпіля на посаді начальника штабу БЮТу на Львівщині, це просто члени партії висловили свою думку стосовно керівника обласної організації, всього-на-всього. Блок БЮТ і голова Львівської обласної організації є трошки різні речі. Керівники районних організацій хотіли бачити мене на цій посаді. Це був лист-звернення до Юлії Володимирівни, щоб вона підтримала кандидатуру Деньковича Івана Васильовича на керівника штабу у Львівській області. А там не було, що вони проти Курпіля. Це чисто логічно, що члени партії підтримують свого керівника», — зазначив І.Денькович.
     
    Він додав, що лист підписали усі без винятку керівники міських та районних організацій партії на Львівщині.
     
    У п’ятницю, після зустрічі з О.Турчиновим, стане відомо, хто саме очолить штаб. «Буде відомо, де буде моє місце і де інших керівників», — додав І.Денькович.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.